Katte



Her er så mine små misser Miss D og Gwendalyn. Den tredje er min venindes kat Gismo. For to års tid siden tog mig og kæresten ud for at købe en guitar hos en privat sælger. Da vi ankom, kravlede der straks en lille kat rundt om benene på os. Mens vi snakkede med manden blev den lille kat ved med at kravle rundt om os - hun kunne åbenbart godt lide os:-) Pludselig spurgte manden om vi ville have hende, han skulle nemlig snart til Norge og arbjde. Vi kiggede på hinanden to sekunder og sagde ja:-) Det endte derfor med at vi tog ud for at købe guitar og fik en kat med i købet.
Denne lille mis er i dag kendt som Miss Demeanour aka Miss D og hun er den dejligste kat jeg kender:-) Hun snakker altid og man kan altid være sikker på at hvis man går ud i køkkenet eller på badeværelset så er hun der som en mis:-) En rigtig lille kælepot der skal være med i alt, der er Miss D i en nødeskal.

Gwendalyn er meget anderleds end Miss D, men også en rigtig dejlig kat. Vi fik hende som en legekammerat til Miss D. Hun blev født i det fri og havde aldrig rigtig været i menneskehænder da vi fik hende. hun er stadig lidt sky, hvis man går for hurtigt hen til hende. Samtidig er hun også utrolig nysgerig og utrolig kælen, så længe det er på hendes betingelser. Hvis hun ligger i sin stol og man lige så stille går hen til hende og kæler for hende, går der ikke ret lang tid før hun ligger med alle fire ben i luften - der er bare ikke noget bedre:-) Oven i alt det er hun en rigtig flot kat, med de kønneste øjne, den længste hale og den blødeste, tykkeste pels.