Om mig
Mit navn er Anne Green og denne side indeholder forskelige ting som alle har noget med mig og mit 22 årige liv at gøre. Der er mange måder at udtrykke sig på - dette er de måder jeg har valgt.

Jeg har altid malet og tegnet. Som mindre tegnede jeg billederne fra malebøgerne over på papir, for så at farvelægge dem på papiret. Jeg ville ikke ødelægge billederne i malebogen, ved måske at male forkert, og ved at tegne dem over, kunne jeg også farvelægge de samme billeder over og over igen - hvis nu at en anden farve matchede bedre:-) Min mor tegnede heste og kør til mig da jeg var lille og så prøvede jeg ihærdigt at efterligne dem - det lykkeds mig dog aldrig at gøre det lige så godt:-)

Når det kommer til tegning skal jeg virkelig koncentrere mig for at få et godt resultat. Det er lykkeds et par gange og jeg er især stolt af tegningen af min egen hånd, som kan findes under malerier.
Det at male har altid faldet mig meget lettere. Jeg kan godt lide at have farverne til at skabe dybte og bevægelse i et ellers fladt lærred.
Lige for tiden har jeg ikke nogen plan for et billede når jeg går igang med et. Jeg finder ud af hvilke fraver jeg vil have på billedet og så påføre jeg groft farven med spartel, for derefter og se om der kommer et motiv frem, som jeg så kan fremhæve med pensel.

Venner og Famillie
Der et altid folk i ens liv som har betydet noget og som fortjener en tak og her er nogen af dem som har en stor betydning i mit liv.


Her er min dejlige kæreste. Jeg mødte Kenneth da vi begge to arbejdede på Oslo-båden. Vi mødes første gang den 6 juli 2001. Den 11 snakkede vi samme til kl. 3 om natten og den 13 (jo det var endda en Fredag) begyndte vi at komme sammen:-) Vi har skændes så det har braget og vi er på mange områder lige så forskellige som nat og dag, men jeg ved uden skyggen af tvivl at jeg kan stole på ham og at han er der hvis der er noget jeg har brug for at tale om. Ingen af os er perfekte og sammen er vi slet ikke, men der er ingen jeg hellere vil bære uperfekt sammen med.

Til min mor vil jeg sige tak for en god opvækst og en god start på det der er mit liv. Du har altid været et forbillede for mig. Som enlig mor var der meget du måtte lære at gøre selv, og jeg synes du klarede det rigtig godt. Selvom det ikke virker sådan lige nu, har jeg ikke glemt hvordan jeg er blevet opdraget, og en dag lykkes det mig forhåbentlig også at leve op til det. Men endtil da håber jeg du kan holde mig ud alligevel:-)

Til min moster og onkel og alle de andre skøre hoveder på falster vil jeg også sige tusind tak. Tak for nogen rigtig god ferie oplevelser. Det er altid skønt at komme på besøg og bare kunne slappe af (især med den store bunke knaldromaner min moster har:-)) Så pas nu godt på jer selv alle sammen til vi ses igen:-)

Og så en lille tak til min bedste veninde gennem alle årene siden vi var 10. Vi har altid grinet og haft det sjovt og for det takker jeg dig:-) Selvom du bor i den anden ende af landet og vi derfor ikke ses så tit (lige så meget fordi jeg er et fjols og ikke kommer til karneval som jeg skal:-)), så håber jeg at vi altid vil holde kontakten.