MalerierDette maleri malede jeg da jeg var på Thorstedlund Kunsthøjskole. Kroppen af damen er inspireret fra en reklame i et blad og hovedet kom på fordi der ligesom manglede noget i den hjørne da jeg havde fået damen tegnet op med kul på lærredet. Jeg startede med at male blået på hvid baggrund, men det blev for kedeligt, så derfor malede jeg den orange baggrund bagefter. Den orange blev valgt fordi det er komplimentærfarven til Blå.

Dette maleri er resultatet af en opgave jeg fik stillet i billedkunst i gymnasiet. Emnet var "Overmenneske og Idealer". Planen var at billedet skulle vise en person der ikke kan klare alle de ting man i dag skal leve op til så som rigdom, skønhed og succes. Farverne er igen valgt fordi de er komplimentær farver (Det vil sige de to farver der ligger længst fra hinanden i farve skalalen)

Dette maleri er lavet efter endnu en opgave jeg fik stillet i billedkunst i gymnasiet. Det er lavet over et digt jeg har skrevet (Et ukendt skær) som kan findes under menuen "digte". I dette billede har jeg prøvet at lave farverne så naturlige som muligt. Grenene i siderne er lavet ved at jeg først har klippet dem ud af papir, duppe malingen på i forskellige lag og farve og så tilsidst limet dem på billedet

Dette maleri eksisterer ikke mere. Det er en stjerne jeg malede på væggen i min kærestes gamle lejlighed. Det var lidt skræmende faktisk at male på væggen, for det er jeg ikke lige sådan at fjerne hvis nu man maler forkert:-) men det var samtidg også rigtig fedt og helt anderledes end at male på lærred. Det kan anbefales at prøve det:-)