Dette er min hjemmeside, som fortrinsvist indeholder de forskellige malerier og skulpturer jeg har lavet igennem tiderne. Men der er også meget andet. Såsom nogle af de digte og andre skriverier jeg fra tid til anden har fået fra tanke til papir.
Derudover er der også lagt nogen forskelige billeder ind under - ja, gæt - billeder selvfølgelig:-)
Tilsidst har jeg lagt nogen links ind til andre sider som på den ene eller anden måde har noget tilfælles med de forskelige ting som min side indholder.

Min side er som det kan ses meget simpel og det skulle forhåbentlig ikke være noget problem at finde rundt i. Men jeg vil lige alligevel give en kort gennemgang af hvad der kan findes under de forskellige punkter.

Om mig: Som overskriften stærkt indikere indeholder dette punkt lidt om mig og de folk omkring mig, som på hver deres måde også inspirere mig når det kommer til de ting jeg laver.

Kunst: Under dette punkt er der en gennemgang eller indholdsfortegnelse over hvad du kan finde under de gule underpunkter. Derfor vil jeg heller ikke nu komme med den store gennemgang af disse punkter nu.

Billeder: Under dette punkt finder du en masse forskellige billeder som jeg har taget. Ideen med dette punkt var såmen bare at vise nogen billeder af fortrinsvist den danske natur, som egentlig er meget køn, når man giver sig tid til at kigge lidt på den - tag den Kenneth:-)
Derudover er der billeder af to af mine interesser: mine to katte og min motorcykel.
(ja ja undskyld Kenneth, men når nu det er mig der renser kattebakke og giver de så kræ mad, og når det også er mig der gør motorcyklen ren, så må det også være mit, basta! :-))

Ja, så er der vel kun tilbage at sige god fornøjelse med siden, og skulle der være nogen fejl eller stavefejl eller har du bare komentarer til siden og dens indhold i al almindelighed, så er du velkommen til at skrive til mig:-)